Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/customer/www/coachingbylonneke.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
Volle maan healing - Coaching by Lonneke
volle maan healing

iedere maan(d) geef ik een volle maan healing

Wat is een volle maan healing?

Healing is een overdracht van energie. Energie is niet gelimiteerd door ruimte of tijd, waardoor healing op afstand mogelijk is. Door je aanmelding heb je de intentie neergezet om deel te nemen aan deze healing. Deze intentie is voldoende om de energie te kunnen ontvangen van deze healing en de energie zijn werk te laten doen.

Tijdens een volle maan healing hoef je nergens in te loggen en je hoeft er niet de deur voor uit. Je hoeft alleen maar te ontspannen en te ontvangen. Hoe dieper de ontspanning, hoe beter de energie zijn werk kan doen en hoe meer je ook kunt waarnemen. Of en hoe je de energie waarneemt is heel verschillend per persoon en per sessie.

Iedere healing is weer anders en ieder individu zal een healing ook weer anders ervaren. Het kan zijn dat je iets waarneemt in je lichaam, bijvoorbeeld tintelingen, warmte of koude sensaties, maar het kan ook zijn dat je helemaal niets voelt. Dit gebeurt vaak als je heel erg je best doet om “iets” te willen voelen, als je heel moe bent of niet goed in contact bent met je lichaam. Dit betekent echter niet dat de energie niet zijn werk doet. De energie doet áltijd datgene wat nodig is, in overeenstemming met jouw Hogere Zelf. Die werkt als een soort filter of firewall, die alleen dát doorlaat wat goed voor jou is. Om die reden wordt voorafgaand aan de healing contact gelegd met jouw Hogere Zelf, zodat je precies datgene ontvangt, wat op dit moment voor jou fysieke en energetische lichaam nodig is.

Healing kan rust en ontspanning brengen. Maar ook blokkades kunnen opgelost worden of juist worden blootgelegd. Je kunt hier dan verder mee aan de slag, zodat deze blokkade of het issue op kan lossen. Een healing hoeft om die reden ook niet altijd als “fijn” te worden ervaren. Als diepere emotionele lagen worden blootgelegd en je lichaam gaat aan het opruimen, dan lossen vastgezette emoties op en verlaten je lichaam. Dat kan dat soms met emoties of ongemak gepaard gaan, maar als dat gebeurt, weet dan dat het iets goeds is en iets om dankbaar voor te zijn. Je fysieke en energetische lichaam is zich aan het opschonen en je zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd. Je zult je daarna lichter en vrijer voelen en krachtiger. Het is aan te raden om het proces van zuivering te helpen door (een paar dagen) na de healing voldoende water te drinken om je lichaam te zuiveren.

De volle maan healing staat in het teken van het thema van de betreffende maan(d). De healing begint om 20.30 uur en duurt tot ca. 21.00 uur. Je voelt meestal vanzelf wanneer de healing is afgelopen. Deelname aan de volle maan healing bedraagt € 15. 

Ik doe graag mee met de volle maan healing